2018 is aan!

2018 is begonnen!

En dan is het de eerste werkdag van 2018! Het eerste klusje in het nieuw jaar hier op kantoor is de kerstversiering en kerstboom leeghalen, de lichtjes uit het raam. Alle restjes van de gezellige kerstborrel die we hebben gehad weggooien en een mooie start maken voor een succesvol 2018!

En dan is het toch altijd nog even leuk om het afgelopen jaar door te lopen, in je hoofd of zoals nu even op papier.

2017 was voor Jobdrive een bijzonder jaar. Dit jaar bestonden we namelijk 10 jaar en dat is natuurlijk een mooie prestatie tussen alle giganten in uitzendland. Al hebben we het niet uitbundig gevierd (weer die nuchterheid) trots zijn we zeker!

Afgelopen jaar heeft ook weer bewezen dat Jobdrive een trouwe klantenschare heeft, die de gedrevenheid kent waarmee we ons werk doen! En ook nieuwe opdrachtgevers hebben hun waardering en vertrouwen uitgesproken over onze aanpak bij de werving en selectie van personeel voor hun bedrijf.

Dat zijn de mooiste complimenten, de meest waardevolle ook.

En daar waar 10 jaar geleden de fundering is gelegd door Linda, door te beginnen aan een uitdaging waar ze in haar werkbare leven altijd het meeste plezier in heeft gehad, namelijk mensenwerk, is anno 2017 door haar het stokje overgedragen aan Hesham, haar zoon.

Natuurlijk blijft Jobdrive staan voor waar ze altijd voor stond, het bemiddelen tussen werkzoekenden en werkgevers door net een stapje harder te zetten voor beiden.

Wel hebben we besloten om iets opvallender aanwezig te zijn in de regionale arbeidsmarkt, iets meer van ons te laten “horen”. Niet schreeuwend, maar ons doel voor 2018 is wel dat elke werkzoekende in Hoorn Jobdrive kent of in ieder geval leert kennen 😊

Met een paar mooie nieuwe opdrachten in het verschiet, een leuke groep mensen die (nu al) voor ons werken en al die mensen die we in 2018 graag aan een leuke nieuwe uitdaging willen helpen kan het nieuwe jaar toch niets anders worden dan een succes!

20185 Loading