Fleur Hoonakker

#EvenVoorstellen

Intercedent & Planner

Kennis en vaardigheden worden pas van waarde in de omgang met anderen. In gesprekken met collega’s bijvoorbeeld of als je jouw kennis kunt delen. Voor mij betekent dit de juiste vragen stellen om zo een succesvolle match te creëren tussen opdrachtgever en kandidaat. Als dat lukt, dan geeft mij dat echt het wauw-gevoel.

“Wie je kent is net zo belangrijk als wie je bent.”

Datzelfde wauw-gevoel had ik ook meteen toen ik begin 2020 de vacature voor de functie van junior recruiter zag. Mijn sollicitatie was de beste keuze ooit. Elke dag leer ik weer wat nieuws en krijg ik de kans om bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Door mijzelf te ontplooien én door medewerkers diezelfde mogelijkheid te geven. Met een job die echt bij ze past. Waardoor ze op persoonlijk en professioneel vlak kunnen groeien en op een positieve manier iets kunnen bijdragen. Werk zorgt immers niet alleen voor inkomen, het zorgt ook voor verbinding, een sociaal netwerk en zelfontwikkeling.

De wensen van de opdrachtgever zijn daarbij net zo belangrijk. Daarin kan ik best ver gaan. Zoals die keer dat ik besloot om zelf bij te springen en aan de slag te gaan bij een opdrachtgever. Dit leverde mij niet alleen een tevreden klant op, maar ook een waardevolle ervaring. Hierdoor kan ik openstaande vacatures nóg beter overbrengen aan toekomstige kandidaten. Win-win dus!

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!