Paulina

#EvenVoorstellen

Intercedent & Planner bij Jobdrive

In maart 2019 was ik op zoek naar een kantoorbaan. Toen ik de vacature intercedent/planner bij Jobdrive zag, wist ik gelijk: dit wil ik! Sindsdien ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk. Geen dag is hetzelfde. Ik voer intakegesprekken met kandidaten, plan werkzaamheden in, doe de administratie en onderhoud contacten met klanten en medewerkers.

“Als het plan niet werkt, verander dan het plan maar nooit het doel.”

Persoonlijke aandacht staat voor mij centraal. Zo hadden we een tijdje terug een groot project, waar veel medewerkers aan de slag mochten. Op de eerste werkdag zorgen we dan voor een warm welkom en ook op de laatste dag ontvangen we iedereen. Klant tevreden, medewerkers tevreden, wij tevreden. Dat geeft een goed gevoel. Ook breng ik samen met collega’s ijsjes rond bij warm weer, stuur ik een kaartje bij verjaardagen en wens ik iemand succes bij de start van een cursus. Verder bel ik na een eerste werkdag altijd even met de klant en de medewerker om te horen hoe het is gegaan. Dat is voor mij vanzelfsprekend.

Die betrokkenheid zorgt er ook voor dat ik goed kan aanvoelen wat iemand nodig heeft en hoe ik dit voor elkaar kan krijgen. Bijvoorbeeld op het gebied van ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Dan kijk ik samen met de opdrachtgever wat er mogelijk is en hoe we iemand verder kunnen laten groeien. Soms moet je daarbij buiten de gebaande paden treden. Op een manier die positief uitpakt voor iedereen.

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!