ODB Beverages

Remco Raven, Directeur ODB Beverages & Theo Rebergen, Productieleider ODB Beverages

 

Persoonlijke verbinding

Wij zijn een van de weinige zelfstandige distilleerderijen in Nederland met een geheel eigen productieomgeving. In Schiedam produceren we op ambachtelijke wijze sterke dranken als jenever, gin en whisky en in het West-Friese Zwaag vind je onze productietak. Hier bottelen en ontwikkelen we dranken voor klanten van over de hele wereld. Om dit mogelijk te maken kunnen we niet zonder uitzendkrachten. Regelmatig hebben we grote, tijdelijke projecten en dan moeten we snel kunnen opschalen met extra personeel. Die flexibiliteit is key. Dan is het fijn om een partner te hebben die je business begrijpt en hierin meedenkt. Jobdrive is voor ons die partner. Zij weten wat we nodig hebben en kunnen snel schakelen als het moet. Als wij om 4 uur ’s middags bellen met een opdracht, dan staat de volgende ochtend een groep enthousiaste uitzendkrachten voor de deur.

“Door kwaliteit te leveren kunnen we blijven groeien”

 

Groeien als mens en organisatie

Doppen en kurken plaatsen, etiketten plakken, labels toevoegen, flessen inpakken, waxstempels toevoegen: de flexibele krachten van Jobdrive doen het allemaal. Onder toeziend oog van productieleider Theo. Stuk voor stuk werkzaamheden die met de hand gebeuren voor hoogwaardige klanten en prijswinnende producten. Dit vraagt om een nauwkeurige werkwijze en oog voor detail. Door kwaliteit te leveren kunnen wij blijven groeien. Daarom vertrouwen we graag op de professionals van Jobdrive. Zij weten steeds weer de juiste medewerkers te vinden die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf.

“Met hun expertise vinden ze voor ons de perfecte match”

 

100% drive

Niet alleen voor flexkrachten kunnen we rekenen op Jobdrive. Ook voor de werving en selectie van vast personeel maken we gebruik van hun expertise. Zoals die keer dat directeur Remco op zoek was naar een financieel administrateur op hbo-niveau. Op basis van het functieprofiel hebben zij voor ons de perfecte match gevonden. Iets wat ons zonder hun hulp niet gelukt was. Dankzij hun kennis, ervaring en gedrevenheid kunnen zij snel en effectief te werk gaan. Zij letten daarbij niet alleen op de juiste scholing en achtergrond van een kandidaat, maar ook op specifieke persoonskenmerken. Zodat we uiteindelijk een nieuwe collega vinden die goed past bij de bedrijfscultuur van ODB Beverages.

“Jobdrive kent ons bedrijf en weet precies wat er speelt”

 

Meer plezier, betere resultaten

Het persoonlijke, kleinschalige karakter van Jobdrive zorgt ervoor dat we met iedereen een plezierig contact hebben. Ze komen regelmatig bij ons langs en weten precies wat er speelt. Zowel op bedrijfsniveau als qua personeel. Bovendien zijn zij altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken. Soms letterlijk door zelf een dienst mee te draaien en soms in de vorm van openhartig advies. Zo hadden we een tijdje terug 2 kandidaten afgewezen voor een functie waarvoor Jobdrive de werving en selectie had gedaan. “Dat moet een vergissing zijn,” kregen we toen te horen. En dus zijn we alsnog met een van de kandidaten in gesprek gegaan. Met succes. Deze persoon is inmiddels een gewaardeerde collega.

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!