Branches

ONZE BRANCHES

Techniek

 

Techniek

Technische vaklui zijn tegenwoordig erg schaars! Heb jij een technisch achtergrond op mbo, hbo of wo-niveau of ben jij een echte vakman die alles on-the-job heeft geleerd? Kom dan gerust langs. Wij vertellen je graag jouw mogelijkheden.

Sales

 

Sales

Als je op zoek bent naar een commerciële functie, hierbij de uitdaging om ons te overtuigen van jouw saleskracht en talent! Of je nu een commerciële starter bent of al langer op de arbeidsmarkt actief bent. Wij kennen de behoefte van bedrijven in de regio en helpen je graag op weg

Productie

 

Productie

Waar zouden we zijn zonder goede productiekrachten of goede leidinggevenden? Daarom zijn wij én onze opdrachtgevers altijd geïnteresseerd in goed gemotiveerde medewerkers op diverse niveaus. Ben jij flexibel inzetbaar en wil je net dat stapje extra doen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Office

 

Office

Behoud jij overzicht in een wirwar van cijfers en is boekhouding echt jouw ding, of “tover” je gemakkelijk een zakelijke brief uit je computer en ben je een ster in het organiseren van werkzaamheden voor een afdeling of juist ondersteunend aan 1 persoon. We bemiddelen in functies op mbo en hbo-niveau van administratief medewerker en secretaresse tot (technisch) commerciële binnendienstfuncties of controllers.

Logistiek

 

Logistiek

Weet je je weg in een magazijn? Heeft heftruck rijden geen geheimen voor je? En zie je het als een sport om een magazijn efficiënt in te richten en orders klaar te zetten? Dan zijn onze logistieke functies vast iets voor jou.