Over Jobdrive

DE DRIVE VAN JOBDRIVE

Jobdrive is gedreven in werk. Wij weten wat we willen en gaan daar ook voor. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor ons personeel en onze opdrachtgevers.

1Wij helpen personeel aan een passende baan, tijdelijk of vast. 
2Wij ondersteunen lokale organisaties bij het vervullen van hun personeelswens.
3Wij staan voor goed werkgeverschap en zorgen goed voor onze flexwerkers.

Belangrijk

Natuurlijk gaan we er vanuit dat ons personeel met veel plezier voor ons en onze opdrachtgevers werkt. Wanneer er problemen zijn of als je vragen hebt, hebben we hier belangrijke informatie voor je.

Privacy Statement
Wij hechten enorm veel waarde aan jouw data. Lees hier onze privacy statement.

Algemene voorwaarden
Officieel moet je deze doorlezen voor je een contract met ons ondertekent. Mocht je de inhoud vergeten zijn of ze alsnog willen lezen dan kan dat hier.

Disclaimer
Op elke toegang en/of elk gebruik van de site van Jobdrive Uitzendburo zijn de onderstaande voorwaarden van Jobdrive Uitzendburo van toepassing. Klik hier voor onze disclaimer.

Over ons

Jobdrive is een allround uitzendbureau dat zich richt op personeel voor het midden- en kleinbedrijf in de regio West-Friesland. Gespecialiseerd in de sectoren logistiek, productie, office, techniek en sales. Sinds de oprichting in 2007 door Linda Luppens is onze dienstverlening voortdurend verbeterd en uitgebreid.

Inmiddels hebben we een vaste plek op de lokale arbeidsmarkt veroverd. Wij blijven dicht bij onszelf en staan met beide voeten op de grond. De nuchterheid en directheid die horen bij West-Friesland passen bij onze manier van werken. Nuchter, doel- en servicegericht en gebaseerd op kennis van zaken. En dat is precies hoe onze opdrachtgevers en flexwerkers ook zijn. Samen leveren we het beste teamwerk.

ONZE DRIVE

Hesham
Mijn interesse in mensen en hun persoonlijke drive zijn de ingrediënten om de juiste nieuwe baan te vinden. Het werk bij Jobdrive Uitzendburo biedt mij de mogelijkheid om zowel bij organisaties als bij onze kandidaten het persoonlijke verhaal en talent te ontdekken. Hiermee kan ik medebepalend zijn bij het succes van het vinden van de juiste persoon bij een passende organisatie. Dit geeft mij energie en duidelijkheid waarom we doen wat we doen.

Saskia
Met oprechte interesse in de mens en mijn open en persoonlijke aanpak naar zowel de kandidaten als de opdrachtgevers toe weet ik op creatieve wijze de zoektocht naar de juiste baan of kandidaat invulling te geven.