Werken via Jobdrive

Zo werk je voor ons

Als jij wilt werken via Jobdrive, willen wij eerst kennis met je maken. Wij willen van je weten wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Naast uitzendwerk, kunnen we je ook helpen aan een vaste baan. We verzorgen detachering en werving en selectie voor vaste banen. Als jij wilt werken, zoeken wij de juiste job voor je.

1Werken als uitzendkracht
Als jij als flexwerker gaat werken, is Jobdrive je werkgever. Je werkt voor een korte of langere periode bij onze opdrachtgever. Als flexwerker krijg je de gewerkte uren en vakantiegeld uitbetaald en je bouwt vrije dagen op. Een uitzendbaan is vaak een opstap naar een vaste baan.

2Werken als detacheringskracht
Als je gedetacheerd wordt door Jobdrive, zijn wij je werkgever. Een detacheringscontract biedt jou meer inkomenszekerheid. Je hebt een vast maandsalaris, terwijl je bij één of meerdere bedrijven werkt. Jobdrive zorgt voor de juiste begeleiding en eventueel opleiding om jouw inzetbaarheid te bergroten.

3Werken als Payroll-kracht
Als payroll-kracht ben je in dienst bij Jobdrive, maar de opdrachtgever heeft jou zelf gevonden via een sollicitatie of op een andere manier. De opdrachtgever heeft er zelf voor gekozen om zijn personeelsadministratie over te dragen aan Jobdrive.

4Werving en selectie
Wanneer je gaat werken via werving en selectie kom je in dienst van de opdrachtgever. Jobdrive verzorgt de bemiddeling. Op basis van jouw wensen, competenties en ervaring koppelen we je aan de juiste opdrachtgever.

Zo kom je binnen

Solliciteren is een vak apart. Maar weinig mensen gaan zonder zenuwen in gesprek met een potentiële werkgever. Wij geven je alvast wat praktische tips om een onuitwisbare eerste indruk te maken.

Bereid je voor
Een goede voorbereiding is het halve werk. Ook als je gaat solliciteren. Als je goed voorbereid bent kom je zelfverzekerder en ontspannen over. Bekijk, voor je op gesprek gaat, alvast de website van het bedrijf en Google wat in het rond. Misschien kun je alvast wat vragen bedenken die jij kunt stellen. Door voorbereid het gesprek in te gaan laat je zien dat je serieus te werk gaat. Bekijk ook onze standaard sollicitatievragen, zodat je alvast weet wat je kunt verwachten in het gesprek.

Vraag het ons
Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Bel ons gerust.

Wij kennen jouw drive

Jobdrive is opgericht in 2007. In bijna tien jaar hebben wij veel geleerd over onze opdrachtgevers en vooral over onze flexwerkers. Wij weten wat jou beweegt. Daarom gaan we verder dan bemiddelen alleen. Wij streven naar veilige werkplekken, goede arbeidsomstandigheden en een fijne baan dichtbij huis. Daarnaast faciliteren we scholing wanneer dat nodig is en bemiddelen we waar mogelijk groeperingen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passende vacatures. Wij zetten een stap harder voor werknemers die dat ook graag doen.

Wij weten dat werk belangrijk is. Natuurlijk verdien je er je geld mee, maar je baan doet nog veel meer met je. Het vult een groot deel van je dagen. Het bepaalt hoe je in het leven staat. Het brengt je onder de mensen en zorgt dat je je kunt ontwikkelen. Zonder werk ziet je leven er heel anders uit. Werk is meer dan geld verdienen en jij bent meer dan je cv. Daarom willen we alles van je weten. Wat je kunt, maar vooral wat je wilt. Waar je naartoe wilt. Zo kunnen we voor jou op zoek naar een baan die past bij jouw drive.

Branches waarin we actief zijn

Techniek
Technische vaklui zijn tegenwoordig erg schaars! Heb jij een technisch achtergrond op mbo, hbo of wo-niveau of ben jij een echte vakman die alles on-the-job heeft geleerd, kom dan gerust langs. Wij vertellen je graag jouw mogelijkheden.

Sales
Als je op zoek bent naar een commerciële functie, hierbij de uitdaging om ons te overtuigen van jouw sales-kracht en talent! Of je nu een commerciële starter bent of al langer op de arbeidsmarkt actief bent. Wij kennen de behoefte van bedrijven in de regio en helpen je graag op weg

Productie
Waar zouden we zijn zonder goede productiekrachten of goede leidinggevenden? Daarom zijn wij én onze opdrachtgevers altijd geïnteresseerd in goed gemotiveerde medewerkers op diverse niveaus. Ben jij flexibel inzetbaar en wil je net dat stapje extra doen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Office
Behoud jij overzicht in een wirwar van cijfers en is boekhouding echt jouw ding, of “tover” je gemakkelijk een zakelijke brief uit je computer en ben je een ster in het organiseren van werkzaamheden voor een afdeling of juist ondersteunend aan 1 persoon. We bemiddelen in functies op mbo en hbo-niveau van administratief medewerker en secretaresse tot (technisch) commerciële binnendienstfuncties of controllers.

Logistiek
Weet je je weg in een magazijn, heeft heftruck rijden geen geheimen voor je en zie je het als een sport om een magazijn efficiënt in de richten en orders klaar te zetten. Dan zijn onze logistieke functies vast iets voor jou.