Werkgevers

Maatwerk voor uw zaak

1Veiligheid
De veiligheid van ons flexibel personeel is prioriteit voor ons. Iedere flexkracht wordt vóór aanvang van de werkzaamheden goed geïnstrueerd en ontvangt alle beschikbare informatie over veiligheid.

2Opleidingen
Soms hebben wij een geschikte kandidaat beschikbaar, maar is er vanuit uw organisatie behoefte aan extra scholing van deze kandidaat. Jobdrive heeft opleidingen beschikbaar.

3Werving & selectie
Jobdrive heeft nagenoeg altijd snel een kandidaat voor u beschikbaar. Als het niet lukt om via reguliere wegen iemand te vinden, denken we graag mee over een wervingsactie.

Lees alles over maatwerk voor uw zaak.

Wij kennen de regels

De wet- en regelgeving ten aanzien van werk, arbeidsrechten en plichten is complex en verandert snel. Wij volgen alle ontwikkelingen en houden u op de hoogte.

Jobdrive is lid van de ABU
De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is sinds 1961 dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Met 400 leden vertegenwoordigt de brancheorganisatie meer dan 65 procent van de markt. Daarmee is de ABU de grootste en meest toonaangevende werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche.
Op elk contract dat u via Jobdrive aangaat is de CAO voor Uitzendkrachten 2017 - 2019 van toepassing. Alle algemene voorwaarden, rechten en plichten voor zowel werkgevers als werknemers zijn hierin vastgelegd. Deze CAO is overeengekomen met de FNV Bondgenoten, De Unie,CNV Dienstenbond en de landelijke belangenvereniging.

Hier treft u een link naar de cao: Bekijk hier de cao.

Jobdrive is NEN 4400-1 gecertificeerd
Jobdrive voldoet sinds oktober 2007 aan de NEN 4400-1 norm, deze certificering en audits wordt uitgereikt c.q. uitgevoerd door VRO. De Stichting Normering Arbeid beheert een openbaar register van ondernemingen die voldoen aan NEN 4400. Op de site van de Stichting Normering Arbeid zijn alle financieel betrouwbare uitzendondernemingen met dit keurmerk opgenomen. U kunt een actuele NEN 4400-1 verklaring van registratie van Jobdrive downloaden. Door deze NEN-certificering bent u als relatie verzekerd van een partner met een interne hoge kwaliteitsnorm.

Wij kennen uw drive

Als u flexibel personeel zoekt via Jobdrive, kunt u rekenen en op onze persoonlijke en gedreven aanpak. Wij voelen ons persoonlijk verantwoordelijk en lopen graag een stapje harder voor u. Wij zorgen voor continuïteit in uw personeelsbezetting met onze aanwezige vakkennis en flexibel personeel. Als gelijkwaardige gesprekspartner denken we met u mee. Onze werkwijze maakt het makkelijk langdurige relaties op te bouwen met zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten. U bent verzekerd van kwaliteit, hoge leveringsbetrouwbaarheid en de juiste mensen op het juiste moment.

Dit doen we voor u

Elk bedrijf is anders en elke uitzendkracht is anders. Daarom bieden we verschillende diensten voor verschillende omstandigheden. Flexibiliteit staat voorop. We kunnen altijd een passend antwoord geven op uw vraag naar flexibel personeel of meer structurele oplossingen.

Uitzenden

Flexkrachten van Jobdrive bieden u maximale flexibiliteit. Na de selectie door ons kunnen de uitzendkrachten, die vaak al wat langer voor ons werken, snel bij u aan de slag op uitzendbasis. Ze zijn gewend aan nieuwe uitdagingen en flexibel werken. Na een goede instructie kunnen ze dus volop aan de slag. U betaalt alleen voor de gewerkte uren van flexibel personeel.

Detacheren

Flexibiliteit en continuïteit voor uw bedrijf met betrouwbare contractanten van Jobdrive. Wij hebben als werkgever meerdere contractanten waar we al een langere tijd een arbeidsrelatie mee hebben. Zij kunnen voor een vooraf vastgestelde periode bij u komen werken. Detachering kan voor een vaste periode of op projectbasis en is uitstekend als vervanging van een zwangerschapsverlof. Uw werkgeversrisico voor ziektekosten is bij detacheren gedekt door Jobdrive.

Werving & selectie

Ook als u vast personeel wilt aannemen kunnen wij u aan de juiste kracht helpen. De door Jobdrive geselecteerde en voorgestelde kandidaat treedt bij uw akkoord direct bij u in dienst en komt op uw loonlijst. U maakt gebruik van onze kennis en snelheid en bespaart tijd en kosten. U kunt er uiteraard voor kiezen de kandidaat eerst te ‘testen’ op uitzendbasis. Zo weet u of u de juiste keuze maakt en profiteert u tot die tijd van flexibel personeel.

Payroll service

Heeft u geen tijd of capaciteit voor de personeelsadministratie en alles wat daarbij hoort? Jobdrive neemt het contractbeheer van de arbeidsovereenkomsten, de administratie en de verloning van uw personeel graag van u over. U selecteert zelf uw medewerkers en ze gaan bij u aan de slag als flexibel personeel. De zekerheid van eigen selectie en de flexibiliteit van een uitzendkracht dus. Daarbij betaalt u alleen voor de gewerkte uren en loopt u geen werkgeversrisico’s.

P&O advies

Heeft u geen eigen personeelsafdeling met deskundigen die alles weten over personele vraagstukken? Onze eigen P&O adviseurs nemen dit graag voor u over. We kunnen per project ondersteuning verlenen op uurbasis bij problematiek op het gebied van:

  • Aanstelling en ontslag
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Arbeidsrechtelijke vraagstukken
  • Ontwikkelen, uitvoeren en invoeren van personeels- en organisatiebeleid
  • Ziekteverzuim, ziektebegeleiding en re-integratie
  • Arbeidsconflicten
  • Disfunctioneren
  • Functiebeschrijvingen
  • Mediation

Wilt u meer weten over samenwerken met Jobdrive? Neemt u dan vooral contact met ons op.

We bespreken graag met samen met u de mogelijkheden.