Vacature aanmelden

Bij aanmelding van een vacature via dit formulier:

  1. zit je nog nergens aan vast.
  2. ontvang je direct een automatische ontvangstbevestiging.
  3. nemen we binnen 1 werkdag contact op om de volgende stap te bepalen. Vergeet dus niet je contactgegevens achter te laten!
  • Stuur hier uw vacature

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Mijn contactgegevens

  • In onze privacybeleid kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

Openheid vinden wij belangrijk!

Zodra je de vacature aan ons toevertrouwd nemen we contact op. We zoomen in op de wensen en behoeften. Pas als die duidelijk is zijn dan gaan we aan de slag. We duiken onze database in op zoek naar talent dat past bij jouw vraag en organisatie. Ook zetten we diverse online kanalen om mensen buiten onze database te bereiken. Is het een complexe vacature? Is de doelgroep zeer schaars? Dan zeggen we niet: ‘komt wel goed’. We zijn altijd duidelijk en eerlijk. Dus ook over hoe wij de kansen inschatten óf we de vacature kunnen invullen en wanneer we dat verwachten.

 

Aan jou de beslissing.

Wij stellen alleen kandidaten aan je voor waar we zelf achter staan. Kandidaten die het antwoord zijn op de vraag die jij ons hebt gesteld. Vervolgens is het is aan jou om te beslissen wie je uitnodigt voor een gesprek en natuurlijk ook wie je aanneemt. In welke vorm? Is dat op uitzend-, payroll-, detachering-, freelance- of werving en selectie- basis? Dat bespreken we vooraf met elkaar zodat er achteraf geen misverstanden zijn.

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!