Administratieve vacatures.
Je hebt er maar 1 nodig. De beste.

Vacatures voor een ‘duizendpoot’? Die zie je niet snel bij ons. We snappen
namelijk dat jij geen 1.000 poten hebt. Maar ook zonder 1.000 poten is voor
jou de tijd aangebroken om de volgende stap in jouw carrière te zetten. Als
secretaresse, controller of administratief medewerker bijvoorbeeld.
Bij een topwerkgever in West-Friesland. En dat kan. Lees meerMet een divers aanbod van administratieve vacatures is de kans groot dat jouw nieuwe droombaan hier al tussen zit. We gaan graag met jou in gesprek om te zien welke vacature dat kan zijn. Afhankelijk van jouw wensen en achtergrond kijken wij naar wat er voor jou mogelijk is. Parttime of fulltime. En als het even kan dicht bij huis. Los van de functie zoomen we ook in op wat voor type werkgever bij jou past. Want een goede werksfeer zorgt voor veel werkplezier. Dat snappen wij en dus laten we dit meetellen bij de keuze voor jouw nieuwe baan.

#TellItAll

Zo werkt Jobdrive voor jou.

Terwijl jij er werk van maakt om administratief alles op orde te hebben, brengen wij jou graag samen met een werkgever die bij je past.

Wij kennen de mkb-bedrijven uit de buurt. Sterker nog, met een groot aantal werkgevers in de regio West-Friesland werken we al jaren samen. Ook als het gaat om het invullen van administratieve vacatures. En als we een organisatie nog niet kennen, dan leren we deze graag kennen.

Ontdek meer

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!