Vacatures binnen de productie. Je hebt er maar 1 nodig. De beste.

Kijk eens om je heen. Bijna alles wat je ziet is het resultaat van een
productieproces. Of het nu gaat om een pak hagelslag of de telefoon
in je handen. Productiewerk is werk dat ertoe doet. Bij Jobdrive hebben
we productievacatures in alle soorten en maten.Lees meerProductiewerk waar je als productiemedewerker de handen uit de mouwen steekt of een baan waar je als teamleider een productieteam aanstuurt. Of een vacature voor een lijnoperator waarbij je voorkomt dat een lopende band ook maar even stilstaat. Bij een fabriek waar voedingsmiddelen zoals gebak of zuivel worden geproduceerd. Of een leverancier waar bouwmaterialen, medicijnen of elektronica van de lopende band rollen. En dan is er nog productiewerk waar je dagdiensten werkt of wisseldiensten draait. Oh ja, en als je ploegendiensten draait, dan verdien je natuurlijk ploegentoeslag.

Nieuwe vacatures in jouw mailbox?

Schrijf je nu in bij Jobdrive. Je ontvangt dan de nieuwste vacatures
die aansluiten bij jouw wensen. Direct per e-mail. #StayTuned

Ja, dat wil ik!

Stond jouw vacature hier niet tussen? Bekijk alle vacatures

#TellItAll

Zo werkt Jobdrive voor jou.

Doordat we veel bedrijven kennen, is de kans groot dat we ook weten waar er vacatures zijn. Een baan binnen de productie waar jij zorgt dat alles op rolletjes loopt. Bijvoorbeeld als operator, productiemedewerker, teamleider of lijntechnicus.

Aan de andere kant zorgen wij dat alles rondom jouw werk op rolletjes loopt. Dus ben jij via Jobdrive als aan het werk, dan kan je op ons rekenen. Zo regelen we dat je op tijd jouw salaris ontvangt. Dat is logisch. Daarnaast staan we voor je klaar. Bij vragen, om te helpen of gewoon om bij te praten.

Ontdek meer

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!