Veelgestelde vragen door werkgevers

  Veelgestelde vragen

 • Op welke manieren kan ik flexibel en goed personeel inhuren via Jobdrive?

  Onze dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren of werving en selectie. Welke vorm van inhuur bij jouw organisatie en situatie past bepaalt welke vorm van dienst wij verlenen. Heb je daar zelf nog niet direct beeld bij, kom in contact. Dan kijken we met elkaar wat de beste oplossing is voor jouw vraagstuk.
 • Is Jobdrive een betrouwbaar uitzendbureau?

  Absoluut. Dat je op Jobdrive kunt rekenen lees je terug in de verhalen van ervaringsdeskundigen: de mensen die wij eerder bemiddelden en klanten met wie wij samenwerk(t)en. Wij hebben (opr)echte aandacht voor mensen, werken samen aan plezier en zijn gedreven in werk. Met elkaar werken we aan groei. Los daarvan zijn we aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Deze brancheorganisatie vertegenwoordigt 65% van de uitzend- en payrollbranche. Als ABU-lid staan wij voor kwaliteit en goed werkgeverschap. Daar profiteren de mensen van die op uitzend- of detacheringsbasis via Jobdrive aan de slag zijn doordat zij een goede cao krijgen. Ook ervaren onze klanten het voordeel want zij blijven flexibel en concurrerend.
 • Wat betekent het dat jullie NEN 4400-1 gecertificeerd zijn?

  Onderaan de streep houdt de NEN 4400-1 certificering in dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen die horen bij een financieel betrouwbare uitzendonderneming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eisen als het gaat om personeels- en loonadministratie. Jobdrive voldoet sinds oktober 2007 aan de NEN 4400-1 norm. Deze certificering en audits zijn uitgereikt c.q. uitgevoerd door VRO. De Stichting Normering Arbeid beheert een openbaar register van ondernemingen die voldoen aan NEN 4400. Op de site van de Stichting Normering Arbeid zijn alle financieel betrouwbare uitzendondernemingen met dit keurmerk opgenomen. Een actuele NEN 4400-1 verklaring van registratie van Jobdrive kun je downloaden.
 • Wat betekent het voor mij dat jullie lid van ABU zijn?

  Als ABU-lid staan wij voor kwaliteit en goed werkgeverschap. Daar profiteren de mensen van die op uitzend- of detacheringsbasis via Jobdrive aan de slag zijn doordat zij een goede cao krijgen. Ook ervaren onze klanten het voordeel want zij blijven flexibel en concurrerend. ABU staat voor Algemene Bond Uitzendondernemingen. Deze brancheorganisatie vertegenwoordigt 65% van de uitzend- en payrollbranche.
 • Bemiddelen jullie voor alle vacatures?

  Ja. Jobdrive bestaat sinds 2007. Bij elkaar opgeteld hebben we 25 jaar recruitment- en uitzendervaring op zak. Die ervaring betaalt zich uit in onze professionaliteit en snelheid. Op basis van die ervaring durven we te zeggen dat we ons vak verstaan. We weten dat het in eerste instantie gaat om het verhaal achter de vacature. Ongeacht de functiegroep, het niveau, de branche of de regio.

#JustAsk

Staat je vraag hier niet bij?

Jij hebt een vraag? Dan verdien je een antwoord. Check of jouw vraag een #VeelgesteldeVraag is. Staat je vraag er niet bij? Bel ons via 0229-820990 of loop binnen in onze vestiging aan de Nieuwstraat.

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!