Vacatures in sales.
Je hebt er maar 1 nodig. De beste.

Buig je elke ‘nee’ om in een ‘ja’? Krijg je deuren open die voor anderen
gesloten blijven? Behaal je niet alleen targets maar overtref je deze ook?
Dan ben jij het salestalent die we graag voorstellen binnen ons netwerk:
ambitieuze organisaties met sales vacatures in West-Friesland Toon meer Wij hebben uiteenlopende sales vacatures bij diverse werkgevers. Denk aan openstaande functies zoals die van commercieel medewerker, accountmanager of callcenter medewerker. Om te achterhalen of een van onze vacatures jouw nieuwe salesbaan is, kijken we samen naar wie jij bent en wat jij wilt. Wil jij werken in de buitendienst en klanten door heel Nederland bezoeken? Of behaal je liever via de telefoon jouw targets? Afhankelijk van jouw talent en wensen kijken wij naar jouw mogelijkheden binnen sales.

#TellItAll

Zo werkt Jobdrive voor jou.

Jij scoort graag indrukwekkende resultaten, wij scoren graag de ultieme match! Die match betekent voor ons het samenbrengen van een werkgever met de juiste persoon. Hierin zijn wij succesvol doordat ons team bij elkaar opgeteld ruim 25 jaar ervaring in arbeidsmarktbemiddeling meebrengt.

Naast ervaring hebben wij (opr)echte aandacht voor mensen en zijn we gedreven in ons werk. Zo vinden we die ene salesbaan bij een werkgever in de regio die echt bij jou past. Geen baan voor even maar voor de lange termijn. Met echte aandacht voor jou en werkplezier voorop.

Ontdek meer

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!