Werving en selectie

 • Direct in dienst
 • Tijdswinst
 • No cure no pay
 • Behoud van focus

De voordelen van werving en selectie

Bij werven en selecteren neemt Jobdrive het hele proces op zich. Terwijl jij je kunt focussen op de eigen business starten wij de werving op voor een vacature. Aansluitend verzorgen we de kandidaatselectie. Als werkgever spreek je dus alleen díé kandidaten die goed aansluiten bij de vacature(s).

 

Werkwijze werving en selectie

1. Meld vacature aan

Binnen 1 werkdag nadat je een vacature bij ons aanmeldt, nemen we contact op.

2. Intake

Tijdens een intake achterhalen we het verhaal achter de vacature. Alleen zo kunnen we de juiste kandidaat aan je voorstellen.

3. Op zoek

Jobdrive heeft een groot netwerk en sourcing-capaciteit. We gaan dus eerst zelf op zoek of we de kandidaat kunnen vinden. Ondertussen starten we jobmarketing op.

4. In gesprek

Als we op het eerste gezicht een match zien tussen de vacature en een kandidaat, gaan we eerst zelf in gesprek met de persoon achter het cv.

5. Shortlist

Het kan zijn dat we 1 kandidaat of een klein aantal kandidaten als geschikt zien voor de vacature. Deze stellen we aan je voor.

6. Op gesprek

In overleg stemmen we samen af welke kandidaat of kandidaten op gesprek komen bij jouw organisatie. Afhankelijk van de situatie zijn dit 1 of meerdere gesprekken.

7. Afronden

Iedereen blij? Dan ronden we af. De kandidaat tekent een arbeidsovereenkomst bij jouw organisatie. Jobdrive factureert eenmalig het bedrag dat we vooraf overeengekomen zijn.

8. Betrokken

Onze dienstverlening stopt niet nadat de kandidaat is gestart. We houden graag contact om te horen hoe goed het gaat.

  Veelgestelde vragen

 • Wat betekent het voor mij dat jullie lid van ABU zijn?

  Als ABU-lid staan wij voor kwaliteit en goed werkgeverschap. Daar profiteren de mensen van die op uitzend- of detacheringsbasis via Jobdrive aan de slag zijn doordat zij een goede cao krijgen. Ook ervaren onze klanten het voordeel want zij blijven flexibel en concurrerend. ABU staat voor Algemene Bond Uitzendondernemingen. Deze brancheorganisatie vertegenwoordigt 65% van de uitzend- en payrollbranche.
 • Wat betekent het dat jullie NEN 4400-1 gecertificeerd zijn?

  Onderaan de streep houdt de NEN 4400-1 certificering in dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen die horen bij een financieel betrouwbare uitzendonderneming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eisen als het gaat om personeels- en loonadministratie. Jobdrive voldoet sinds oktober 2007 aan de NEN 4400-1 norm. Deze certificering en audits zijn uitgereikt c.q. uitgevoerd door VRO. De Stichting Normering Arbeid beheert een openbaar register van ondernemingen die voldoen aan NEN 4400. Op de site van de Stichting Normering Arbeid zijn alle financieel betrouwbare uitzendondernemingen met dit keurmerk opgenomen. Een actuele NEN 4400-1 verklaring van registratie van Jobdrive kun je downloaden.
 • Op welke manieren kan ik flexibel en goed personeel inhuren via Jobdrive?

  Onze dienstverlening bestaat uit uitzenden, detacheren of werving en selectie. Welke vorm van inhuur bij jouw organisatie en situatie past bepaalt welke vorm van dienst wij verlenen. Heb je daar zelf nog niet direct beeld bij, kom in contact. Dan kijken we met elkaar wat de beste oplossing is voor jouw vraagstuk.
 • Hoelang bestaat Jobdrive?

  Jobdrive bestaat sinds 2007. Bij elkaar opgeteld hebben we 25 jaar recruitment- en uitzendervaring op zak. Die ervaring betaalt zich uit in onze professionaliteit en snelheid. Wij snappen dat ons vak mensenwerk is en dus draait het om jóúw verhaal.
 • Bemiddelen jullie voor alle vacatures?

  Ja. Jobdrive bestaat sinds 2007. Bij elkaar opgeteld hebben we 25 jaar recruitment- en uitzendervaring op zak. Die ervaring betaalt zich uit in onze professionaliteit en snelheid. Op basis van die ervaring durven we te zeggen dat we ons vak verstaan. We weten dat het in eerste instantie gaat om het verhaal achter de vacature. Ongeacht de functiegroep, het niveau, de branche of de regio.

#DuurzameRelaties

Betrokken

Onze dienstverlening stopt niet nadat een werknemer gestart is. We blijven in contact om jouw organisatie te ondersteunen en adviseren waar nodig.

Thuis in 5 branches

#NoCureNoPay

Werving en selectie uitbesteden?

Neem contact op via 0229-820990 en/of deel jouw vacature vast met onsBinnen 1 werkdag nemen we contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vacature aanmelden

 

 

 

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!