Logistieke vacatures.
Je hebt er maar 1 nodig. De beste.

Ook als het gaat om het vinden van die ene logistieke vacature wil je
dat alles op rolletjes verloopt. Komt dat even goed uit. Bij Jobdrive kennen
we de logistieke sector én we kennen de werkgevers in West-Friesland. Zo
weten we waar de beste logistieke vacatures te vinden zijn. Lees meerOf je nu een logistiek medewerker, orderpicker, teamleider, planner of heftruckchauffeur bent (of wilt worden): werk in de logistiek doet ertoe. Zonder jou staat de wereld even stil. En dankzij jou belanden producten op de juiste bestemming. Binnen een magazijn, bij de mensen thuis óf in de juiste winkel bijvoorbeeld. De logistieke sector is sowieso altijd in beweging. De vraag naar goede mensen is groot en dus zijn er veel logistieke banen. Ook in onze regio West-Friesland. Onze vraag aan jou is vooral: welke van die logistieke banen past bij jou? Bij wie jij bent en wat je kunt? Maar ook: welke vacature sluit aan bij wat jij nog wilt bereiken binnen de logistieke sector? Want net als binnen de logistiek is stilstaan ook geen optie als het gaat om jouw loopbaan.

#TellItAll

Zo werkt Jobdrive voor jou.

Waar jij feilloos de weg kent in het warehouse, distributiecentrum of magazijn, kent Jobdrive de weg in de regio West-Friesland. Maar vooral kennen we de weg richting de werkgevers waar met regelmaat mooie logistieke vacatures beschikbaar zijn.

En als we een organisatie nog niet kennen, dan leren we deze graag kennen. Ons gezamenlijke einddoel: het vinden van die logistieke baan voor jou.

Ontdek meer

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!