Wij zijn Jobdrive.
Jouw eigen uitzendbureau.

  • Lokaal verbindend
  • Gedreven in werk
  • Voor ’t MKB en multinationals
  • Voor tijdelijke en vaste banen

 

#missie

Samen werken aan jouw plezier en groei.

#kernwaarden

Zo werken wij

#Lokaal

Al ruim 15 jaar in het hart van Hoorn

Elke dag maken we iemand blij met een nieuwe baan. Dat lukt ons door de persoonlijke verbinding op te zoeken. En door voluit te gaan. Zo maakt Jobdrive groei mogelijk. Groei als mens en organisatie.

Jobdrive bestaat sinds 2007. Bij elkaar opgeteld hebben we 25 jaar recruitment- en uitzendervaring op zak. Die ervaring zorgt voor professionaliteit en snelheid. Wij snappen dat ons vak mensenwerk is en dus draait het om jóúw verhaal.

Jobdrive in cijfers

3326

succesvolle plaatsingen gerealiseerd

150+

samenwerkingen met werkgevers in regio Hoorn & West-Friesland.

550K+

uren groei gecreëerd voor werkgevers en kandidaten.

40+

Team met meer dan 40 jaar ervaring in recruitment

 

 

Waar komen we vandaan

2007

In het jaar dat de kredietcrisis start, wordt Jobdrive opgericht. Linda opent de deuren van de vestiging op de uitzendboulevard van Hoorn.

2014

Met een achtergrond in Human Resource Management versterkt Hesham het team. Zijn doel is om Jobdrive over te nemen. Zo kan Linda haar andere droom achterna: emigreren naar Egypte.

2015

Met Saskia aan boord verdubbelt ons team qua omvang. Saskia brengt veel ervaring en een groot netwerk mee. Samen verbinden zij nog meer werkgevers en werknemers met elkaar in de regio Hoorn.

2017

Jobdrive viert haar 10-jarig bestaan. We doen onszelf een nieuwe huisstijl en een nieuw logo cadeau. Ook is dit het jaar dat de verkoop door Linda aan Hesham een feit wordt.

2018

Het team breidt zich verder uit naar 3. Ook sluiten wij ons aan bij de Algemene Bond voor uitzendondernemingen (ABU). ABU-leden staan voor kwaliteit en goed werkgeverschap.

2019

Wederom uitbreiding in ons team. Paulina komt ons versterken op de personeelsplanning in de rol van Intercedent & Planner. De groei zet door! 185% in 2 jaar!

2020

We bestaan alweer 12,5 jaar en groeien door. Ons team wordt versterkt door Fleur. Zij ondersteunt Paulina als het gaat om personeelsplanning Ook trakteren we onszelf op een nieuwe website.

#GoTeam

Onze mensen

We geloven in de kracht van mensen. Ons team bestaat uit talent dat bij elkaar opgeteld meer dan 25 jaar ervaring in de recruitment- en uitzendbranche meebrengt. Hesham: “Een goed team is voor elke ondernemer en leidinggevende belangrijk. Je hebt elkaar nodig. “

Kom jij Jobdrive versterken?

Stilstaan is geen optie. Wij geloven in groei. In vooruitgang. Als jij ook gelooft in groei én in het leggen van de persoonlijke verbinding: #LetsMeet.

Koffie óf thee mét een goed gesprek staan we voor je klaar in Hoorn.

Werken bij Jobdrive

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!