Noord Holland Banket

Rick Heezen, Directeur Noord-Holland Banket

 

Persoonlijke verbinding

Als bakkerij werken wij niet van 9 tot 5. Flexibiliteit en bereikbaarheid vind ik daarom belangrijke voorwaarden voor een uitzendbureau. Jobdrive begrijpt dat. Ik kan Team Jobdrive Hoorn altijd bereiken als dat nodig is. Die persoonlijke betrokkenheid zie ik terug in de manier waarop ze omgaan met de medewerkers. Wanneer een van de medewerkers na verloop van tijd bij ons een vast contract krijgt, dan komen zij bijvoorbeeld langs met taart. En met warm weer trakteren ze iedereen op ijs. Hun vak is echt mensenwerk. Daar kan ik soms nog wat van leren. Overigens geldt dit andersom ook. We leren van elkaar. Net als Hesham ben ik in een familiebedrijf gestapt, waardoor we elkaar goed begrijpen en kunnen sparren over de uitdagingen die we tegenkomen.

“Zij begrijpen precies wat wij nodig hebben”

 

Groeien als mens en organisatie

Jobdrive levert een belangrijke bijdrage aan de groei en het succes van ons bedrijf. Zo zijn we in korte tijd van 1 naar 2 bakkerijen gegaan. Beiden met een oppervlakte van ruim 1.600 vierkante meter. Dit vroeg om veel nieuw personeel. Naast dat dit in deze branche best een uitdaging is, moesten deze nieuwe collega’s goed ingewerkt worden. Dit hele proces in goede banen geleid. Zij begrijpen precies wat ik nodig heb en nemen mij op die manier veel werk uit handen. Als ik een opdracht bij hen neerleg, dan kan ik erop vertrouwen dat zij leveren wat ik verwacht.

“Hun gedrevenheid en bereidheid om net een stapje extra te zetten zijn van onschatbare waarde”

 

100% drive

Voor een bedrijf als Noord-Holland Banket is het cruciaal dat de productie altijd kan blijven doordraaien. Dus ook in vakantieperiodes of bij ziekte. Dan is het prettig om te kunnen vertrouwen op een pool van direct inzetbare medewerkers via Jobdrive. Zijn er een keer niet genoeg mensen beschikbaar? Dan komen ze gewoon zelf meedraaien! Die gedrevenheid en bereidheid om net een stapje extra te zetten zijn van onschatbare waarde. Niet alleen in werving en selectie, maar ook als het gaat om de personeelsplanning.

“Positieve energie en gedeelde ambitie zorgen voor een prettige samenwerking”

 

Meer plezier, betere resultaten

De passie die wij voor het bakkersvak hebben, hebben ze bij Jobdrive voor het uitzendvak. Deze positieve energie en gedeelde ambitie zorgen voor een prettige samenwerking. Hesham en zijn collega’s zijn altijd vrolijk en staan open voor feedback en verbeterpunten. Ik weet precies wat ik aan ze heb en omgekeerd kennen zij mij, het bedrijf en de medewerkers ook goed. Zelfs de medewerkers die niet via Jobdrive hier binnen zijn gekomen. Hierdoor kunnen we samen verder groeien en onze business naar een nóg hoger plan tillen.

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!