Hesham Ayoub

#EvenVoorstellen

Directeur & Eigenaar bij Jobdrive

Werkplezier, werkgeluk, werksfeer, fijne collega’s, een leuk team en ga zo nog maar even door. Het zijn de antwoorden die ik standaard krijg op de vraag: “Wat vind je nou echt belangrijk in een nieuwe baan?” Uiteraard zijn er nog heel veel andere antwoorden, maar dit komt altijd terug. Juist hierom is ons werk zo belangrijk aangezien wij de springplank zijn in de carrière van anderen en dus direct bijdragen aan plezier in werk.

 

“Samen werken aan groei en plezier”

Dit lukt in mijn ogen alleen als je je opdrachtgevers en kandidaten écht leert kennen. Het opzoeken van die persoonlijke verbinding is wat mij drijft. Door mensen op persoonlijke wijze met elkaar in contact te brengen geef ik ze de kans om te groeien. Als persoon en als medewerker. Tegelijkertijd maken wij het ook voor deze organisaties mogelijk om zichzelf te ontwikkelen en te groeien.

Als ik kijk naar wat we bereikt hebben sinds 2017 toen ik als directeur het stokje overnam, dan mogen we met recht trots zijn. Trots op de resultaten die we behalen én trots op de manier waarop we dit doen. Samen hebben we Jobdrive nieuwe energie ingeblazen en een flinke professionaliseringsslag gemaakt. Door hard te werken en met heel veel plezier en oprechte betrokkenheid. Betrokkenheid bij elkaar, bij onze opdrachtgevers en bij de medewerkers die we plaatsen.

#GoTeam

Het Jobdrive team

Omdat wij persoonlijk verbinding belangrijk vinden! Graag stellen wij je aan ons voor.

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!