Saskia van Santen de Hoog

#EvenVoorstellen

Senior Recruiter bij Jobdrive

“Een officiële functienaam heb ik nooit gekregen toen ik eind 2015 in dienst kwam. Mijn werk bij Jobdrive is zoveel meer dan dat van een senior recruiter. Dankzij mijn jarenlange ervaring binnen en buiten de branche ben ik een van de drijvende krachten binnen het team. Ik ben een rustige en toegankelijke vraagbaak voor collega’s, medewerkers en opdrachtgevers. Juist omdat ik veel situaties al eens heb meegemaakt. Het gebeurt regelmatig dat ik buiten kantoortijden nog even tijd maak voor iemand met een brandende vraag”.

“Ik houd ervan om mezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen”

Zelf ben ik trouwens ook nog lang niet uitgeleerd. Ik houd ervan om mezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. We leren van elkaar. Daarin ben ik een echte teamspeler die het belangrijk vindt dat iedereen in het team zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt. Goed advies is goud waard, maar je moet er toch echt zelf iets mee doen. Dit geldt ook voor de kandidaten die ik begeleid. Ik vind het mooi om te zien hoe iemand dankzij mijn vertrouwen het initiatief pakt en uitgroeit tot een topper op de werkvloer. Zeker als ik degene daar dan vol enthousiasme over hoor vertellen of complimenten krijg van de manager.

Ik sta elke dag op met glimlach en gedurende de dag wordt deze alleen maar groter. Het geeft mij nog steeds een kick als het lukt om een vacature te vervullen met de juiste kandidaat. Het allerleukste? Een opdrachtgever enthousiast krijgen over een kandidaat die nét niet helemaal aansluit bij het functieprofiel, maar waarvan ik zeker weet dat het een goede match is. En dat dit dan perfect blijkt te kloppen.”

#GoTeam

Het Jobdrive team

Omdat wij persoonlijk verbinding belangrijk vinden! Graag stellen wij je aan ons voor.

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!