#Blog

Jobdrive wint FD Gazellen 2020 en behoort tot de top100 snelst groeiende bedrijven van Nederland

Auteur:

Hesham Ayoub

Drie weken geleden was er al sprake van een klein feestje aangezien we met Jobdrive De FD Gazellen Award 2020 in de wacht sleepte. Hiermee behoren we in ieder geval tot de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De definitieve uitreiking was vandaag, en we hebben wederom fantastisch nieuws!

 

Eerst even iets over de FD Gazellen 2020

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zeventiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Het Financieel Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) reikt elk jaar de award uit voor de snelst groeiende bedrijven. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. Per regio worden de snelste groeiers bekendgemaakt. Hier worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer). Ook wordt er een top100 van Nederland gevormd.

 

Wij behoren tot de top100 van snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Eigenlijk hebben alle 772 bedrijven al goud in handen met de award, maar het kan nog mooier. Vandaag eindigde we met Jobdrive in de regio West, categorie klein, op de 21e plek. Deze 21e plek in de regio West was uiteindelijk hoog genoeg om in de definitieve top100 van Nederland te eindigen. Wat een resultaat!

Wij zijn enorm trots op deze prestatie en willen ook via deze weg al onze opdrachtgevers, uitzendkrachten en leveranciers bedanken.

#Auteur:

Hesham Ayoub

Werkplezier, werkgeluk, werksfeer, fijne collega’s, een leuk team en ga zo nog maar even door. Het zijn de antwoorden die ik standaard krijg op de vraag: “Wat vind je nou echt belangrijk in een nieuwe baan?” Uiteraard zijn er nog heel veel andere antwoorden, maar dit komt altijd terug. Juist hierom is ons werk zo belangrijk aangezien wij de springplank zijn in de carrière van anderen en dus direct bijdragen aan plezier in werk.

Hesham Ayoub

0229-820990

hesham@jobdrive.nl

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!