Maak elke dag iemand
blij met een nieuwe baan.
Bij Jobdrive.

Elke dag maken we iemand blij met een nieuwe baan!

Dat lukt ons door de persoonlijke verbinding op te zoeken en met onze gedrevenheid in werk. Zo maakt Jobdrive groei mogelijk. Groei als mens en organisatie.

Dat doen we met elkaar. Saskia, Paulina, Hesham en Fleur bundelen elke werkdag weer de krachten. Bij elkaar opgeteld brengen we meer dan 25 jaar ervaring in de recruitment- en uitzendbranche mee! Door die berg aan ervaring te combineren met onze liefde voor het vak laten we kandidaten en klanten groeien. Daar blijft het niet bij: ook Jobdrive groeit! En daarom ontmoeten we altijd graag potentiële nieuwe Jobdrivers om ons team uit te breiden. Heb jij de Jobdrive-mentaliteit?

“Een goed team is voor elke ondernemer en leidinggevende belangrijk. Je hebt elkaar nodig.”
Hesham Ayoub, Eigenaar Jobdrive

 

Heb je een vraag?

Hesham Ayoub

0229-820990

hesham@jobdrive.nl


Inschrijven

Nieuwe vacatures in jouw mailbox?

Schrijf je nu in bij Jobdrive. Je ontvangt dan de nieuwste vacatures
die aansluiten bij jouw wensen. Direct per e-mail. #StayTuned

Ja, dat wil ik!

Stond jouw vacature hier niet tussen? Bekijk alle vacatures

Kom jij Jobdrive versterken?

Staat jouw droombaan er nu niet tussen? Maar geloof je -net als wij- in groei én in het leggen van de persoonlijke verbinding? Dan heb je in elk geval de Jobdrive-mentaliteit! Laten we elkaar ontmoeten om verder te praten over de mogelijkheden om bij onze organisatie te werken? #LetsMeet.

Zoek ons op

#JustAsk

Heb je een vraag?

Wij hebben het antwoord. Je kunt ons bellen via 0229-820990 of mailen naar info@jobdrive.nl. Of loop even langs op de Nieuwstraat 4 in Hoorn.

We kunnen je nu in verband met Corona niet direct ontvangen. Wel kunnen wij een digitale afspraak maken via whatsapp, skype of zoom.

#StayTuned

Nieuwe vacatures

in je mailbox?

Ja dat wil ik!