Succesverhalen

Ik werk nu sinds een jaar voor Jobdrive Uitzendburo, destijds is het heel snel gegaan, de ene dag schreef ik me in bij Jobdrive en ik werd ’s middags al gebeld om aan de slag te gaan. Omdat ik al lang ervaring heb in deze branche werk ik met collega’s die ik nog ken van mijn vorige werkgever. Dat maakte dat ik me snel thuis voelde op de werkvloer. Over Jobdrive kan ik zeggen dat ik de persoonlijke aanpak heel prettig vind. Ik voel me er thuis en absoluut geen nummer. Ik kan Jobdrive ook bij iedereen aanbevelen! Ik hoop zelf nog lang voor ze te kunnen werken.

Ineke,

Jobdrive heeft mij bij hen op kantoor uitgenodigd vanwege mijn CV dat ze zo goed vonden aansluiten bij de functie binnen een van de organisaties waarvoor ze de werving en selectie verzorgen. Ze werken op een heel persoonlijke wijze en dat is precies wat bij mij past. Tijdens de intake werd ik door het gesprek bij Jobdrive helemaal enthousiast over de organisatie.  Jobdrive heeft goed gehoor gegeven aan de wensen die ik heb met betrekking tot een baan en nadat ik op gesprek ben geweest bij het bedrijf ging het allemaal heel snel! Dit is precies de functie waar ik naar heb gezocht. Ik werk hier nu sinds een half jaar met heel veel plezier en ben sinds kort in dienst getreden bij het bedrijf.

Joyce,

Vanaf het moment dat ik in contact ben gekomen met Jobdrive tot het moment dat ik een baan had heeft 2 weken geduurd! Dit komt omdat Jobdrive precies wist wat voor soort kandidaat hun opdrachtgever zocht. Ze hadden een duidelijk profiel opgesteld waar ik precies aan voldeed. Ik zocht eigenlijk nog maar net werk voor ik met Jobdrive in contact kwam. Ze hebben mij begeleid en ik zit hier prima op mijn plek, ook leer ik nog elke dag hier!

Ik vind de ontspannen sfeer die bij Jobdrive hangt erg prettig, het contact tussen zowel mij en hen maar ook tussen het bedrijf waar ik werk en Jobdrive is goed. Korte communicatielijnen, ze kennen me echt. De no-nonsense mentaliteit spreekt me aan. Verder vind ik het heel prettig dat ze pas in beeld komen wanneer het nodig is. Ik beveel ze dan ook zeker aan bij vrienden of bekenden die werk zoeken.

Lars,

Een jaar geleden zocht ik een leuke baan, ik was al bij elk uitzendbureau naar binnen gestapt en overal hoorde ik hetzelfde. Door Jobdrive werd ik al binnen een week terug gebeld en ze hadden werk voor me! Dit werk doe ik met plezier en het werken voor Jobdrive is super.

Wat voor mij het verschil maakt tussen Jobdrive en andere uitzendbureaus is het contact, ze zorgen ervoor dat ik op de juiste werkplek zit en werk doe wat ik leuk vind zodat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik werk nu een jaar voor Jobdrive, nog steeds met heel veel plezier. Ik heb nog genoeg ambities die ik binnen mijn functie kan behalen.
Daarom raad ik Jobdrive bij iedereen aan!

Chantal,